26 Eylül 2010 Pazar

Artık Susun !

        Kuyruk acısı olan insanlar çok acınası değil mi? Düşünsene sürekli her  şeyden kendine bir pay çıkaran, her şeye direk balıklama atlayan insanlar onlar. O kadar komik, acınası ve alçaklar ki, sadece gülebiliyorum.
        Benim etrafımda çok var o dingillerden. Amma yalandan adamsınız aslında. Hatta adam demek bile yanlış size. Nasıl kendinizi adam zannedebiliyorsunuz, nasıl bu denli ikiyüzlü olabiliyorsunuz, nasıl bu kadar şeref ve onurdan yoksun olabiliyorsunuz, nasıl sadece çıkarlarınız uğruna "Kardeşim !" dediğiniz insanlara şerefinizi ayaklar altına alıp terbiyesizlik, utanmazlık yapbiliyorsunuz?
        Ellerinizden pislik, gözlerinizden şeytanlık, ruhunuzdan hayvanlık akıyor. Siz 5 kişi bir araya geldiğinizde dünyanın en aşağılık adamları oluyorsunuz. Sağlam durmamız ve gocunacak bir şeyimiz olmaması sayesinde sizden korunuyoruz, sadece gülüp geçiyoruz biz.
        Neden bu kadar içinizde patladı bazı şeyler? İstediğinizi elde mi edemediniz? Çok yakınım diye aslında başka duygular besleyip siktir mi yediniz? Yavşaklığınız size elizabethten başka bir şey kazandırmadı diye mi tüm bu şerefsizliğiniz?
        Gerçekler acıdır beyler ama siz zor durumda kaldığınızda ananızı bile gözden çıkarırsınız. O kadar yavşak ve şerefsizsiniz ki kendinizi bile satarsınız. Ne ruhunuz ne de onurunuz 3 kuruş eder. Sizle geçirdiğim onca zamana yazık. Fakat gözlerimi 108 cümlede açıp gerçeği görmemi sağladığınız için teşekkürler. En azından artık sizinle aynı ortamda bulunarak zaman kaybetmek yerine yalnızca sizi ifşa ederek zaman geçiriyorum, tüm herkes görsün nasıl gurursuz, onursuz köpekler olduğunuzu.
        Komik olan şu ki hala çıkıp ahlaktan, bilgiden, adamlıktan falan bahsederek kendinizi bir şey zannediyorsunuz. Yahu çok uygun fiyatlara boy aynaları satılıyor, alın da bir bakın. Bir özeleştiri yapın da "Biz adam mıyız?" sorusunun cevabının "Hayır! " olduğunun farkına varın.
        Hayatta her zaman en altta kalacağınızı unutmadan yaşayın onursuz hayatınızı. Kuyruk acınızın sizi ele geçirmesine izin vererek geçirdiğiniz zamanların hayatınızın ne çok bir bölümünü kapladığının farkına vararak devam edin. İçinizde patlayan herbir şeyin sizi nasıl daha da şerefsizleştirdiğini de unutmayın. Artık bizden uzak durun. Yediğiniz boklar kendinize kalsın, bizden ayrı durun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder